Verbind.MedMij en zorgaanbieders

Wat is Verbind.MedMij?

Met Verbind.MedMij kunnen patiënten en zorgverleners gemakkelijker gegevens uitwisselen in een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) met MedMij-label. Verbind.MedMij stimuleert en vereenvoudigt het gebruik van PGO’s.   

Met een voor iedere zorgaanbieder unieke QR-code en URL kunnen patiënten en cliënten gemakkelijker hun gegevens in een PGO ophalen. 

Verbind.MedMij is dus een snelkoppeling naar een specifieke zorgaanbieder in een PGO. We vereenvoudigen een aantal stappen, zodat gebruikers makkelijker gegevens kunnen ophalen in een PGO en dan meteen de juiste zorgaanbieder selecteren.  

Wat betekent Verbind.MedMij voor mij als zorgaanbieder?

Verbind.MedMij heeft als doel zorgverleners te ontzorgen in de begeleiding van patiënten die gebruik (willen) maken van een PGO. Via Verbind.MedMij kunnen patiënten makkelijker en sneller, zelfstandig een PGO kiezen. En gegevens uit hun medisch dossier ophalen in de PGO. Daarmee zijn zowel de patiënt als de zorgaanbieder geholpen.

Hoe kan ik deelnemen aan Verbind.MedMij?

Als zorgaanbieder kun je gebruikmaken van Verbind.MedMij met een QR-code en URL. Deze QR-code en URL zijn uniek voor jouw praktijk of zorginstelling en kun je gratis downloaden via het bestelportaal. Op het bestelportaal kun je ook kaartjes met je QR-code en URL personaliseren en direct bestellen. Je betaalt alleen de druk- en verzendkosten. Verder vind je hier ook al het andere materiaal waarmee je patiënten kunt informeren over PGO’s en PGO-gebruik. 

Naar het bestelportaal

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het meedoen met Verbind.MedMij?
Hoe veilig is de QR-code
Kan ik de QR-code en URL ook op andere manieren gebruiken?
Moet de patiënt met Verbind.MedMij toch het hele autorisatieproces door?